Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

VIDEO | Vilagrà avisa que el finançament és un compromís de Sánchez: “Si no compleix, que no esperi un xec en blanc”

|

- Publicitat -

La resposta de la Moncloa al projecte de finançament singular presentat per la consellera d’Economia i Hisenda no ha agradat gens al Govern de la Generalitat. Si bé l’acord d’investidura tancat entre el PSOE i ERC incloïa la negociació d’un model de finançament singular per a Catalunya; tanmateix, després de rebre’l, la Moncloa va respondre que el projecte s’ha de debatre i pactar amb totes les comunitats autònomes, tot i que de nou Catalunya és l’única que ho sol·licita. Per això, la vicepresidenta en funcions del Govern, Laura Vilagrà, ha enviat un ultimàtum a Pedro Sánchez.

“Si no compleix, que no esperi un xec en blanc d’ERC”, ha assegurat aquest matí en una entrevista a RTVE. Tot i així, Vilagrà està convençuda que la proposta del Govern serà possible i apunta que “el PSOE primer sempre diu que no”. La vicepresidenta ha posat com a exemples els indults i l’amnistia.

Publicitat

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut