Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

VÍDEO | Vandalitzen la seu d’ERC a Santa Coloma de Gramenet

El partit ha informat que ja ha interposat una denúncia contra aquests lamentables fets

|

- Publicitat -

El Casal Republicà Alcalde Boada, el local que serveix com la seu d’Esquerra Republicana de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha estat vandalitzada durant la nit d’aquest dissabte, 20 de maig, segons han denunciat els membres de la formació aquest matí a través de Twitter. Els panys de la persiana que protegeixen la façana del local han estat danyats amb una pasta que s’incrusta i que impedeix que s’obrin, de manera que ningú ha pogut accedir a l’interior del local. Arreglar aquest acte vandàlic també té un cost econòmic que el partit ha d’assumir.

L’acte, l’autoria del qual es desconeix, ha tingut lloc en plena campanya electoral, a dues setmanes que tinguin lloc les eleccions municipals del 28 de maig. Tot u que no hi ha sospitosos, el regidor d’ERC al municipi Sam Nuñez ha informat que el partit ja ha interposat una denúncia i que han localitzat una empremta dactilar a la pasta que impedia l’obertura dels cadenats.

Publicitat

El partit ha rebut el suport i l’escalf a les xarxes per part d’altres grups municipals d’ERC, així com de diferents grups dels comuns. Els usuaris de les xarxes han lamentat els fets i han apuntat la “casualitat” que suposa que s’hagin produït en plena campanya electoral, al·legant que certes persones no volen que els republicans promocionin el seu projecte de ciutat. A Santa Coloma, el candidat republicà a l’alcaldia és el diputat del Congrés i portaveu Gabriel Rufián, que enguany amenaça de fer perdre la majoria absoluta que fins ara ha tingut el PSC.

Et pot interessar  Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el "cafè aigualit per a tothom" a un finançament singular "just"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut