Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Núria Parlón podria perdre la majoria absoluta a Santa Coloma de Gramenet

Una enquesta interna a la qual ha tingut accés La República així ho indica

|

- Publicitat -

El PSC de Núria Parlón podria perdre la majoria absoluta a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Així ho indica una enquesta interna de la candidatura municipal d’ERC a la qual ha tingut accés La República.

Publicitat

Feta a partir d’una mostra de 400 trucades, el sondeig dona una forquilla de 13 a 15 regidors per al PSC. ERC se situa en segona força amb una forquilla que va dels 6 als 8 regidors. En Comú Podem i Ciutadans es disputarien la tercera posició amb una forquilla de 2 o 3 regidories. L’última posició es debatria entre el PP i Vox, que podrien no obtenir representació o només tenir un sol representant al consistori.

La majoria absoluta a Santa Coloma de Gramenet se situa en els 14 regidors, per la qual cosa, si Parlón quedés per la banda baixa de la forquilla, el govern actual podria arribar a perdre-la. ERC passaria de ser quarta força a la ciutat, amb 3 regidors, a convertir-se en la segona força, podent arribar a sumar fins a 5 regidors més.

 

 

 

Pel que fa a les propostes electorals que podrien arribar a canviar el vot dels electors de Santa Coloma, en primera posició se situa la construcció d’una 2a residència per a la gent gran, que és una de les principals propostes de la candidatura de Gabriel Rufián. En segon lloc, hi hauria la incorporació de 40 nous agents a la Policia Local. La finalització del Parc Metropolità de Can Zam se situaria en 3a posició. Finalment, la construcció d’un pavelló per a 5.000 espectadors mobilitzaria només el 4,4% dels ciutadans.

 

Et pot interessar  Junts i Independents tanquen un acord per governar a Santa Coloma de Farners
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió