Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

[Vídeo] Manuel Valls embogeix veient la viral paròdia del “Polònia” en directe a la televisió francesa

La ignorància de l’exprimer ministre francès el porta a dir que TV3 “és una màquina de guerra i de propaganda ideològica”

Redacció
Redacció 02/06/2021

La viralitat de la paròdia que va fer el “Polònia” sobre Manuel Valls no s’atura, i segueix conquerint França cada dia que passa. Aquest dimarts, l’exprimer ministre francès ha estat convidat al programa “Le 20h de Darius Rochebin”, on no han tingut miraments en preguntar-li sobre el vídeo i posar-li les imatges mentre ell, tens, aguantava el posat mentre se’l mirava.

La resposta no podia ser una altra que atacar amb odi TV3 i el programa de Toni Soler. Primer ha volgut sortir del pas dient que la paròdia “fa riure a la gent”, però després ha etzibat que “aquest programa és una màquina de guerra, de propaganda ideològica inimaginable”. Però aquesta frase és de les més lleus: l’exprimer ministre ha mostrat la ràbia que li té a TV3 assegurant que és “una propaganda que no existeix enlloc més a Europa”. També assegura que l’independentisme té “tendències racistes” i que no és d’esquerres, i com no, s’ho pren tot a títol personal, volent ser constantment el centre d’atenció: “Em detesten perquè els vaig impedir que tinguessin l’alcaldia de Barcelona. És normal, doncs, que es prenguin la revenja”.