Dissabte, 24 d'octubre de 2020 - Edició 821
La República

[Vídeo] Loquillo torna a incendiar les xarxes amb declaracions masclistes per donar suport als bars

L’egocèntric cantant unionista assegura en un vídeo compartit a les seves xarxes que “un home sense el seu barman és menys home”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/07/2020
El cantant Loquillo en una foto de promoció del seu nou disc 'El último clásico'.(Horitzontal)

El famós cantant espanyol Loquillo encara ha de tocar de peus a terra per adonar-se que vivim al segle XXI, i que la percepció de drets i llibertats de les persones és diferent de la que era fa uns anys.

Després de l’egocèntric tuit que va publicar per lamentar la mort del cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, ara el seu intent per donar suport a la delicada situació que està patint el sector de la restauració ha tornat a desembocar en una allau de crítiques a les xarxes socials. En un vídeo que ha compartit el cantant,

El cantant ha participat en una campanya perquè els bars i restaurants espanyols siguin declarats Patrimoni de la Humanitat, i en un vídeo compartit a les seves xarxes, ha reflexionat sobre “la importància que té l’hostaleria perquè els homes siguin homes”, un plantejament completament masclista que culmina amb un “Què és un home sense el seu barman? Menys que un home”.

Relacionats