Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat dona l’esquena als ciutadans que estudien a l’Escola Taller Alba

|

- Publicitat -

Un dels pares d’una estudiant del Taller Ocupacional Alba, Francesc Cara, ha denunciat que l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat no finança el transport dels 13 estudiants hospitalencs, que han de desplaçar-se a aquest centre formatiu ubicat a Molins de Rei.

Aquest centre és un centre d’atenció integral a les persones amb discapacitat intel·lectual en el qual es treballa com potenciar les capacitats dels estudiants perquè puguin guanyar autonomia i desenvolupar-se professionalment.

Publicitat

Cara ha denunciat que no hi ha cap centre amb les mateixes característiques a la ciutat, i que per aquest motiu s’han de desplaçar a Molins de Rei.

Ha explicat que a partir del 10 de gener “aquests veïns de l’Hospitalet no tindran transport si no aporten 300 euros més a les quotes que ja estem pagant”.

El pare de l’alumna ha afirmat que fins ara estava finançat pels propis usuaris, per l’Ajuntament de Molins de Rei i dels diferents Ajuntaments d’usuaris del centre, a exepció del consistori de l’Hospitalet, que “mai ha aportat un sol euro”.

També ha explicat que la direcció del centre li ha comunicat aquesta necessitat a l’Ajuntament que manté el silenci administratiu. Finalment, ha exposat que l’alcaldessa socialista, Núria Marín, el té blocat a Twitter i que per això no pot contactar amb ella.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut