Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Fracàs estrepitós del numeret d’Ortega Smith a la universitat que el va vetar

|

- Publicitat -

El feixista Ortega Smith juntament amb l’organització d’ultradreta Plataforma 711 han vist com el seu intent de protesta a la universitat que els va vetar per organitzar un esdeveniment secret.

Aquest divendres, tenien la intenció d’entrar a la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Complutense de Madrid després que el degà de la universitat els prohibís fer l’acte per promoure l’odi.

Publicitat

La ràbia que va fer al portaveu de Vox el va portar a mobilitzar el feixisme per plantar-se a la zona universitària per protestar contra la decisió, però no els podria haver sortit pitjor. La resposta dels estudiants antifeixistes per impedir que entressin ha estat tan massiva que han duplicat el nombre de persones amb les quals el grup feixista pretenia mobilitzar-se.

En concret, a la marxa convocada per Plataforma 711 hi han assistit entre 150 i 200 persones. Xifra que queda molt lluny de la gran quantitat de gent que va anar a la contramanifestació.

Com no podia ser d’una altra manera, el desplegament policial que ha tornat a protegir la ultradreta han actuat desproporcionadament davant les protestes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut