Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

[Vídeo] Espectacle vergonyós de Colau i Albiach amb el “rap” de la campanya dels comuns

Les bones intencions dels comuns amb la cançó s’han convertit en centenars de burles a les xarxes socials: “Semblava impossible fer pitjor campanya que la de Ciudadanos!”

Redacció 04/02/2021
Colau intervenint al rap dels comuns amb el que van fer campanya a les eleccions del 14-F.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la candidata dels comuns a la presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, han protagonitzat la cançó de la campanya “Fem l’impossible”, un rap de la cantant Miss Raisa.

El tema parla de retornar l’esperança a la gent i rendeix tribut a qui, durant la pandèmia,  “ha treballat a la primera línia ha patit les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica”, han explicat els comuns en un comunicat.

La cançó també està dedicada a la lluitadora antifranquista María Salvo, que va morir el 2020 i fa referència a la lluita contra l’emergència climàtica, el feminisme i la lluita pels drets humans.

El problema ve donat per la pèssima decisió de fer aparèixer membres de la candidatura dels comuns, i de fer cantar o rapejar directament a Colau i Albiach, que embruten el missatge i només donen lloc als mems, burles i crítiques a les xarxes socials.