Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

VÍDEO | Esbroncada de Joan Ignasi Elena a Anna Grau: “El Parlament no és un bar!”

El conseller d'Interior esclata contra la diputada de Cs per les constants interrupcions durant la seva intervenció

|

- Publicitat -

Topada al Parlament entre el conseller d’Interior Joan Ignasi Elena i la portaveu de Ciutadans, Anna Grau. Durant la sessió de control al Govern, el diputat de Cs, Matías Alonso, ha intentat provocar el conseller preguntant per la relació entre el Tsunami Democràtic i dirigents d’ERC.

Tot i que Elena ha intentat evitar entrar en la polèmica basada en la rumorologia, els membres de la formació taronja han insistit a afirmar que Marta Rovira era l’encarregada del Tsunami Democràtic.

Publicitat

“No em sorprèn l’amenaça. Vostès no només amenacen sinó que l’executen en forma de repressió política a tothom que pensa diferent”, ha assegurat Elena, tot remarcant que per Cs la seguretat és la persecució dels opositors.

Així mateix, els ha retret que ara treuen a la llum aquest tema, com van fer durant la campanya electoral amb la polèmica per les okupacions a la Bonanova: “Avui no se’n recorda ningú”, ha reblat el conseller. Anna Grau, que s’ha donat per al·ludida, l’ha tallat en plena intervenció i Elena li ha etzibat: “Escolti! Això no és un bar!”.

Grau ha demanat la paraula per respondre-li “per al·lusions”, però la presidenta del Parlament, Anna Erra, no l’hi ha donat i li ha demanat que esperi al torn de preguntes.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut