Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

[Vídeo] El programa “FAQS” de TV3 blanqueja la monarquia

La darrera edició ha convidat Esperanza Aguirre per defensar el rei emèrit fugat, i una periodista de La Vanguardia per enaltir la imatge de Felipe VI

Redacció
Redacció 13/12/2020

TV3 segueix cobrint-se de glòria i el programa FAQS se supera cada setmana entrevistant personalitats feixistes, pro monàrquiques i de l’extrema dreta. Aquest cop, ha estat el torn de l’expresidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, qui ha deixat anar bajanada rere bajanada en una entrevista que només ha servit per enaltir la figura del rei emèrit fugat i de la monarquia. “Tots hem comès errors i el rei emèrit, també. Però no podem oblidar que, gràcies a ell, Espanya va passar de ser una dictadura a una democràcia”, ha deixat anar. A banda de la monarquia, Aguirre ha reiterat el seu odi cap a l’independentisme i els presos polítics, dels quals ha dit que “Els delinqüents han de complir les penes. I aquests senyors no s’han penedit. Si un violador diu que tornarà a violar és molt difícil que l’indultin”.

Però el programa conduït per Cristina Puig no n’ha tingut prou amb l’expresidenta de Madrid, i ha volgut donar veu a la periodista de La Vanguardia, Mariángel Alcázar, que també ha demostrat ser defensora de la monarquia, parlant del discurs de Nadal que farà Felipe VI, el qual assegura que serà “de compromís de la corona amb la transparència i l’exemplaritat”.