Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El mal tràngol de Valls preguntat per la ciutat: “Ningú se sap tots els carrers de Barcelona”

L'alcaldable tampoc coneix quantes línies de metro hi ha: "El més important no és el nombre"

|

- Publicitat -

L’alcaldable per Barcelona i exministre francès, Manuel Valls, sua la cansalada davant les preguntes del programa de Risto Mejide quan és preguntat per aspectes concrets -o no tant- sobre la ciutat com quantes línies de metro hi ha o els tres carrers paral·lels de l’Eixample.

Si bé Valls ja va deixar clar que no viatjava en transport públic i no sabia quant costava una targeta de metro, aquest diumenge va assegurar que a Barcelona hi havia deu línies d’aquest transport, quan n’hi ha tretze. A més, l’actitud xulesca en la resposta denota una despreocupació en polítiques públiques a la capital catalana. “És una trampa”, responia el candidat. “L’important és acabar la L9”, intentava defensar-se i responia nerviós, inquiet i atemorit davant el repte de Mejide.

Publicitat

En una segona pregunta, el presentador del programa de Cuatro ‘Chester’ demana a l’alcaldable que li digui els tres carrers paral·lels consecutius al carrer de París, on viu actualment Valls. L’exministre s’equivoca i s’oblida del carrer de Rosselló, però més tard rectifica, tot i això s’excusa: “Ningú se sap tots els carrers de Barcelona”.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut