Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Unides Podem aplaudeix a Sánchez pel fals “canvi de timó progressista”

|

- Publicitat -

El president d’Unides Podem al Congreso, Jaume Asens, ha agraït al president del Gobierno, Pedro Sánchez, que hagi tingut “valentia” i hagi “recuperat la iniciativa política” amb el “canvi de timó progressista” que ha fet en el debat de política general d’aquest dimarts al Congrés; però que tan rebombori ha causat a escala mediàtica. Mesures també titllades de superficials i de falsa esquerra, pels partits independentistes que s’han rebut com una mala notícia: “Cal llegir la lletra petita”, denunciaven.

Per contra, Asens l’aplaudeix i, resulta, que atribueix a la formació lila aquestes noves iniciatives: “des de feia temps” i ha celebrat que “avui ho hagi fet”.

Publicitat

En la mateixa línia, el portaveu d’Unides Podem a la cambra baixa, Pablo Echenique, ha valorat “molt positivament” el discurs i els anuncis de Sánchez així com “el gir que ha fet”. “Ho celebrem”, ja que “tocava reorientar el rumb i recuperar el ritme de les mesures valentes”, ha afirmat.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut