Edició 2159

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 23 de juny del 2024
Edició 2159

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 23 de juny del 2024

Una professora d’universitat respon de males maneres una petició per fer servir el català a les seves classes

|

- Publicitat -

La catalanofòbia segueix molt present en tots els àmbits professionals, inclòs el de la docència. La Plataforma per la Llengua va enviar una carta als docents de la secció de Dret de la Universitat de les Illes Balears, per tal d’impulsar l’ensenyament universitari en llengua catalana, i la resposta que han rebut per part d’una professora és gairebé surrealista.

Publicitat

La Plataforma ha compartit la resposta a les xarxes socials, on la docent titlla d’ignorants els membres de l’entitat recordant lleis sobre la llengua castellana, i apel·lant al coneixement de la llengua castellana “com una de les més parlades pel món”. “Seguiré fent ús de la meva llengua: el castellà”, reiterava la professora. Per la seva banda, la plataforma ha volgut respondre de manera irònica a aquestes barbaritats: “Els arguments d’aquesta professora ens han convençut: a partir d’ara, lluitarem pel xinès!”.

Tot plegat, s’emmarca en la lluita de la Plataforma per la Llengua per tal d’aconseguir major presència del català als estudis de Dret de les Illes Balears.


 

Et pot interessar  Emergència lingüística: el català és la llengua habitual del 36% dels barcelonins
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut