Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Trapero se suma a les crítiques a Elena: l’acusa d’apartar-lo de l’estructura de comandament

|

- Publicitat -

El major dels Mossos Josep Lluís Trapero ha comparegut aquest divendres, 04 de novembre, al Parlament de Catalunya en el marc de la Comissió d’Estudi sobre el Model Policial, i ha aprofitat per sumar-se a les crítiques al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, sobre els últims moviments a la cúpula dels Mossos.

Durant la compareixença, Trapero ha assegurat que van intentar “apartar-lo” de l’estructura de comandament quan va ser destituït com a comissari en cap del cos. Segons les seves paraules, van oferir-li dedicar-se a “fer informes, com una mena de vividor”, ha afegit. “En uns altres àmbits pot funcionar però en la meva persona això no funciona”, ha expressat, tot reiterant la seva lluita per tornar a ostentar un càrrec al cos policial fent valdre “els seus drets”: “Vaig exigir que se m’havia de donar un lloc en l’estructura de comandament i aquí és on estic”, ha afegit. En aquest sentit, ha insistit que ell no ha deixat de ser un comandament del cos.

Publicitat

El major dels Mossos també ha carregat contra els comandaments que presten “obediència preventiva”, a la vegada que ha acusat la policia de la Generalitat de no ser “plenament democràtica”, informa El Món.

Et pot interessar  En llibertat provisional el talp dels Mossos a la Guàrdia Civil i presumpte blanquejador de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut