Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Tots els partits menys Ciudadanos i PP condemnen les pintades feixistes de la seu d’Òmnium

El vicepresident, Pere Aragonès, ha afirmat que se senten orgullosos "de ser els enemics del feixisme"

|

- Publicitat -

ACN Barcelona.- Govern i representants de diversos partits han condemnat les esvàstiques pintades a la seu nacional d’Òmnium, situada al carrer Diputació de Barcelona. A través de Twitter, el vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d’ERC, Pere Aragonès, ha manifestat tot el suport a l’entitat: “Orgullosos de ser els enemics del feixisme. No passaran!”, ha afegit. Per la seva banda, l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha vinculat les pintades amb el fet que els independentistes els hagin tret la careta i hagin ensenyat la seva “cara autoritària” al món. Un dels primers en condemnar l’atac ha estat el líder del PSC, Miquel Iceta, que ha lamentat les “accions intimidatòries” contra la seu de l’entitat i ha afegit que mereixen la repulsa de tots els demòcrates.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha manifestat que “davant la intolerància i la banalització, hi trobaran una societat oberta que estima la llibertat”.

Publicitat

Per la seva banda, el president del PDeCAT, David Bonvehí, ha afirmat també a través de les xarxes socials que la “intolerància i les actituds violentes” no es poden tolerar mai. “Seguim treballant pels drets i les llibertats”, ha afegit.

En la mateixa línia, la portaveu nacional de la CUP Mireia Boya ha traslladat tot el suport a Òmnium: “Quan diem que no passaran és perquè estem convençudes que no ho faran”, ha manifestat.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha exigit respecte com a “requisit de la convivència en llibertat” i ha afirmat que “totes les agressions, totes les violències i totes les intimidacions mereixen la repulsa de tots els demòcrates”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut