Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Tots els consellers de Junts assistiran a la manifestació de l’ANC per la Diada

|

- Publicitat -

Els consellers i conselleres de Junts sí que assistiran a la manifestació de l’ANC per la Diada de l’11-S, tal com han confirmat a l’ACN fonts dels respectius departaments del Govern. El vicepresident, Jordi Puigneró, encapçalarà la representació a la mobilització de l’entitat. L’acompanyaran la resta de membres de Junts a l’executiu: Jaume Giró (Economia); Victòria Alsina (Exteriors); Josep Maria Argimon (Salut); Gemma Geis (Recerca i Universitats); Violant Cervera (Drets Socials) i Lourdes Ciuró (Justícia).

De moment, l’assistència dels consellers d’ERC és una incògnita, mentre que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ja ha decidit no anar-hi perquè és una protesta “contra els partits i no contra l’Estat”. Una decisió que ben segur aixecarà polseguera, ja que la presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, l’ha avisat que no acudir-hi significa que “no està implicat en el projecte de la independència”.

Publicitat

Elena, al CECOR

El titular d’Interior, Joan Ignasi Elena no assistirà a la manifestació de la Diada perquè no va a cap mobilització d’aquest tipus. Elena estarà al CECOR -el centres de coordinació dels Mossos- per garantir la seguretat de tothom, segons ha explicat el departament.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont tornarà a Catalunya el dia del ple d'investidura, però deixarà la política si no és escollit president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut