Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Aragonès no assistirà a la Diada: “És una manifestació contra els partits polítics”

|

- Publicitat -

Després de dies d’incògnita, el president de la Generalitat, Pere Aragonès ho ha revelat a ‘El Món a Rac1’, que no assistirà a la Diada de l’11 de Setembre.

Aragonès titlla de “poc coherent” la seva presència a la manifestació, ja que, segons el seu parer és “una manifestació contra els partits polítics i no contra l’estat”.

Publicitat

Aragonès considera que només amb la unió del carrer, partits i institucions, malgrat la diversitat d’opinions i les divergències, es podrà aconseguir la independència. I referma que aquest és l’objectiu del Govern i que farà servir “totes les eines que calguin”.

En tot cas, emplaça la ciutadania a participar dels actes de la Diada, també en tots aquells que reivindiquen la llibertat de Catalunya. Així mateix, des de Presidència subratllen que “la importància de seguir fent sentir la veu al carrer i arreu”.

El president també demana que no es “desviï l’atenció” del que és realment important: que la gent segueix reclamant la independència. I, per tant, que no es posi el focus en la seva participació a la manifestació convocada per l’ANC. Així mateix, també reclama que el moviment independentista “eviti mirar-se de reüll entre els companys de viatge”.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut