Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Feliu posa entre l’espasa i la paret a Aragonès: “Si no va a la manifestació és perquè no està implicat amb la independència”

|

- Publicitat -

La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha estat contundent contra la incertesa de Pere Aragonès, qui a hores d’ara encara no ha confirmat si assistirà a la manifestació de la Diada. Feliu ha revelat a una entrevista de ‘La Vanguardia’ que si el president de la Generalitat, Pere Aragonès, finalment decideix no anar a la manifestació de la Diada és perquè “no està implicat en el projecte de la independència”.

Feliu ha defensat que la mobilització convocada a Barcelona no va en contra dels polítics. “Va de fer la independència i dir-los que si no la compleixen la farem igual amb diferents mitjans, sempre democràtics i pacífics”, afegeix; a més ha afegit “un polític que no vol anar a un lloc on se sap que hi haurà centenars de milers de persones té un problema”. La presidenta té clar quin paper han de tenir els polítics i arriba a la següent conclusió: “Si se senten incòmodes amb les reivindicacions independentistes que portaven en el programa, que mirin si s’ha de revisar o si continuen implicats en aquest discurs i aquesta meta”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut