Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Toni Postius satisfet pels resultats: “Tornem a emprendre el camí cap a l’alcaldia de Lleida”

|

- Publicitat -

Aquest matí s’han donat per tancades les primàries de Junts per presentar-se a les eleccions municipals de Lleida; després de dues setmanes de campanya. De fet, l’escrutini total ha estat altíssim, ja que han votat gairebé un total de 90% dels afiliats. La decisió ha portat a proclamar com a candidat a les eleccions municipals a Toni Postius, l’actual regidor d’Urbanisme i primer tinent d’alcalde de la Paeria. Postius ha aconseguit un total dels dos terços dels vots, és a dir, ha pràcticament doblat a l’altra candidata, Cristina Casol.

Concretament, les dades totals de participació han estat de 121 vots, d’aquests 77 han estat per Postius i 43 per Casol. Postius s’ha mostrat agraït i orgullós dels resultats: “Ara sí, donem el tret de sortida per la carrera a l’alcaldia de Lleida. Aquest procés de primàries ha demostrat que Junts és un partit democràtic, i em sento ratificat per part del partit i dels meus companys de partit amb qui espero poder fer un gran equip”.

Publicitat

Cal recordar que tots dos candidats eren molt pròxims a l’actual direcció de Junts. Postius, al secretari general, Jordi Turull, i Casol més pròxima la presidenta, Laura Borràs.

Et pot interessar  Els pressupostos, a un escó de la tramitació: l'exdiputada de Junts Cristina Casol votarà a favor dels comptes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut