Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sonora plantofada de Jordi Borràs a Rufián per menysprear Valtònyc

|

- Publicitat -

Jordi Borràs ha esclatat contra Gabriel Rufián per les faltes de respecte que ha mostrat en diverses ocasions cap a Valtònyc. El fotoperiodista ha titllat el portaveu d’ERC al Congreso de “trol de Twitter disfressat d’home d’Estat” i ha criticat les seves negociacions amb el Gobierno: “Et foten la cartera negociant (aprovar pressupostos per 15M€ pel català quan Pachá se n’endú 18 tota sola) o que te’n rius d’un cantant exiliat mentre cobres morterada de les arques públiques”.

A la piulada, Borràs adjunta una imatge del missatge que ha compartit Rufián, en què un tuitaire parla de “l’antipatia” que li “genera el ‘canteula’ de Valtònyc” i qualifica d'”autèntics atemptats a l’estètica artística i musical” les seves cançons.

Publicitat

“Amics d’ERC: pareu de passar vergonya en públic i de lamentar-vos en privat”, ha reflexionat el periodista en un segon tuit. Així mateix, adverteix que “l’enemic el teniu a casa” i convida a posar ordre a la formació.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut