Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Serret sobre els indults als partits independentistes: “no s’avançarà a base de retrets”

|

- Publicitat -

La portaveu adjunta d’ERC, Meritxell Serret, ha assegurat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “no va dir en cap moment” de la seva conferència que els indults als presos independentistes es negociessin amb l’Estat. Després que el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, es mostrés “sorprès” per la referència als indults i interpretés que es vinculava al “diàleg” amb l’Estat, Serret ha insistit que Aragonès no es va expressar en aquest sentit. A més, també ha dit als partits independentistes que “no s’avançarà a base de retrets”.

En relació a la conferència del president en el marc del primer aniversari del 14-F n’ha remarcat el “sentit propositiu” i l’aposta per “la mà estesa i les ganes de trobar una unitat estratègica independentista”. A més, Serret ha posat en valor el “to contundent” d’Aragonès contra “el bloqueig de l’Estat” a la resolució política del conflicte.

Publicitat

L’escó de Juvillà

Després que el Suprem hagi denegat suspendre cautelarment la retirada de l’escó del ja exdiputat de la CUP Pau Juvillà, tal i com ell mateix havia sol·licitat, Serret ha admès que “no sorprèn” la decisió, tot i que ha remarcat que això no implica “que sigui normal”.

Serret també s’ha referit a les explicacions de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha admès que els hauria agradat que arribessin abans però ha assegurat que no entraran “al ball de retrets ni a l’acarnissament”. Serret també ha insistit en el “reconeixement i respecte” als treballadors del Parlament.

Et pot interessar  Serret obre contactes amb Hongria per mantenir el català a l’agenda: “Volem construir confiances per seguir avançant”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut