Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Sanchis diu ara que ‘Com si fos ahir’ i ‘Polònia’ tornaran a la graella tan aviat “com sigui possible”

La direcció de TV3 explica que han demanat entre 3 i 5 milions d’euros al Govern per “salvar part de la programació que perilla”

Àlex Huguet 07/07/2020
La paròdia de TV3 Polònia està entre els guardonats en aquesta edició del festival. 18 d'octubre del 2018. (Horitzontal)

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha confirmat que la sèrie del migdia ‘Com si fos ahir’ i el programa de sàtira política ‘Polònia’ tornaran a la graella tan aviat “com sigui possible”. En aquest sentit, els responsables de la televisió pública avaluarà com es tanca la inversió publicitària aquest juny per veure si es pot reprendre “al setembre” o s’ha d’esperar una mica més endavant. Sanchis ha explicat en una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3 que han demanat al Govern entre 3 i 5 milions d’euros per “salvar part de la programació que perilla per l’impacte de la covid-19 en la publicitat”.

Des de feia setmanes, s’especulava sobre la viabilitat en un futur d’aquests programes en la programació de TV3 derivada de la crisi del coronavirus, fins al punt que els actors de la sèrie del migdia van fer un vídeo reivindicant la necessitat de mantenir-la.