Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Rufián i Nogueras formaran part de la comissió de secrets oficials del Congrés dels Diputats

|

- Publicitat -

Els portaveus d’ERC i Junts al Congrés, Gabriel Rufián i Míriam Nogueras, formaran part de la comissió de secrets oficials de la cambra baixa espanyola. Ambdós diputats independentistes han sigut escollits aquest dimarts com a membres d’aquest òrgan que fa les funcions de control al CNI i té accés a informacions classificades. La votació, feta per vot secret en urna i que ha acabat a quarts de dotze de la nit, ha escollit també representants d’EH Bildu (Mertxe Aizpurua), el PNB (Aitor Esteban) i del Grup Mixt (el diputat del BNG Néstor Rego). A l’anterior legislatura Rufián i Nogueras ja van participar en aquest organisme juntament amb un representant de la CUP.

La comissió l’integraran finalment Miguel Tellado (PP), Patxi López (PSOE), María José Rodríguez de Millán (Vox), Marta Lois (Sumar), Gabriel Rufián (ERC), Míriam Nogueras (Junts), Mertxe Aizpurua (EH Bildu), Aitor Esteban (PNB) i Néstor Rego (BNG).

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont tornarà a Catalunya el dia del ple d'investidura, però deixarà la política si no és escollit president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut