Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Rivera demostra que té un do ficant la gamba i fa una desafortunada comparació en el cas Djokovik

|

- Publicitat -

Després de la terrible relliscada d’Albert Rivera intentant promocionar un màster de lideratge polític, l’exdirigent de Ciudadanos torna a l’atac. Així doncs, sembla que Rivera no ha escarmentat de les xarxes socials, que es van burlar de la seva nova vocació. Cal destacar que  a més de les bromes inicial sobre el vídeo promocional, també es va comentar que en el prospecte promocional de la titulació “casualment” només hi havia homes blancs i de dretes, fet que va aixecar polseguera, per la falta de pluralitat.

Aquest cop, Rivera ha comentat l’extradició del tenista Novak Djokovik, que no podrà participar en el Torneig d’Austràlia, ja que s’ha revocat el seu visat per no complir amb la normativa australiana. Ho ha comentat després que també ho fessin polítics d’extrema dreta, que també han criticat que no es permeti l’entrada a Austràlia a Djokovik.

Publicitat

El conflicte de l’esportista d’elit ha sorgit perquè Austràlia exigeix que tothom que entra al país estigui vacunat contra la covid-19. Com que  ell no ho està, no se li permet l’accés. Rivera ha sentenciat en una piulada que “hi ha molt hipòcrita aplaudint la deportació d’un tenista quan ells mateixos es manifesten en contra les deportacions de la nostra llei d’estrangeria”.

Les xarxes no han tardat a contestar-li a Rivera, que el cas de Djokovik no és aplicable amb la llei d’estrangeria. En altres paraules, que no hi ha punt de comparació entre els dos casos. Així, diversos usuaris han lamentat que l’exdirigent de Ciudadanos hagi equiparat el viatge que moltes persones fan fugint de la pobresa i la misèria per provar de viure una vida digna amb el cas del tenista.

De fet, cal recordar que molts immigrants es juguen la vida per fer aquest viatge, una situació molt diferent de la del tenista, que no pot accedir al país perquè no vol vacunar-se, i que pot retornar a Sèrbia, de manera segura, quan ho desitgi.

Els usuaris a Twitter han deixat clara la baixesa moral de l’expresident de Ciudadanos, que sense cap mena de miraments ha fet aquesta comparació desafortunada, davant la impotència que li suposa que la gent rica també hagi de complir la llei.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut