Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

La ultradreta surt a defensar Djokovic per no haver-se vacunat

|

- Publicitat -

Alguns membres de Vox han protagonitzat una campanya a favor de la decisió de Novak Djokovic de no revelar a les autoritats sanitàries australianes si està vacunat contra la covid-19. Fins dilluns haurà d’esperar el tenista serbi que les autoritats australianes decideixen què fan amb ell, ja que la llei local no li permet entrar al país sense vaccinar.

La ultradreta, contrària a la vacunació i a les restriccions per evitar la propagació de la covid-19, ara ha sortit a defensar Djokovic. Segons informa El Plural, des de Hermann Terstch, fins al diputat José Ramírez del Riu, l’extrema dreta s’ha bolcat per a defensar el tenista de les imposicions i les crítiques.

Publicitat

L’europarlamentari Terstch ha assegurat en una piulada que “ha posat en total evidència” davant el món “la irracionalitat i permissivitat de la política de control social” que ve derivada de la pandèmia. “A Djokovic li devem molt. A l’obcecació del poder australià també. Han disparat totes les alarmes”, ha sentenciat.

El pare de l’esportista també ha participat del circ mediàtic i ha afirmat, davant l’hotel on es troba retingut el seu fill, que Djokovic “és l’Espàrtac del nou món que no tolerarà la injustícia, el colonialisme i la hipocresia”.

 

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut