Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Revelen la veritable intenció de la premsa espanyolista per vincular Puigdemont amb Rússia

L’assessor en xarxes del president exiliat treu a la llum altres articles d’un mateix periodista per intentar desprestigiar Puigdemont que finalment “han quedat en res”

Redacció 15/03/2022
Muntatge de Carles Puigdemont amb la bandera de Rússia darrere

L’esclat de la guerra a Ucraïna per part del president rus Vladímir Putin ha fet treure la demagògia més extrema a la premsa espanyolista per treure’n suc, i de retruc, tacar l’independentisme i el president Puigdemont.

Aquest dilluns, els diaris El Confidencial i El Periódico tornaven a vendre que l’independentisme intentava amagar la seva bona relació amb el Kremlin, i les crítiques no van trigar omplir les xarxes socials. En aquest sentit, l’assessor en xarxes del president exiliat ha evidenciat la falta de veritat d’aquestes notícies i les veritables intencions que hi ha darrere, com la d’evitar un possible retorn de Puigdemont a Catalunya. Així doncs, Aleix Clarió també destaca la “dada curiosa” que suposa el fet que el tema de Rússia “ja no interessa pràcticament ni a la parròquia espanyolista”. A més, també mostra la importància de saber qui hi ha al darrere de tot, que al final es tracta d’una colla petita de periodistes dedicats a la causa del desprestigi. “El periodista que firma l’exclusiva també firma, com a mínim, quatre exclusives més contra el president”, ha reblat Clarió en una piulada mostrant altres titulars cridaners contra Puigdemont, els quals assegura que “han quedat en res”.

Temes com el fet que Rússia havia d’enviar 10.000 soldats a Catalunya no s’han pogut demostrar en cap moment, i l’últim numeret de la premsa espanyolista anirà pel mateix camí.