Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La premsa unionista segueix intentant vincular l’independentisme amb Putin

|

- Publicitat -

La premsa espanyolista demostra estar fortament unida a les clavegueres de l’estat per desprestigiar i escupir odi cap a l’independentisme a la primera de canvi. Des que ha esclatat la guerra a Ucraïna per part de Rússia, tots els esforços de l’unionisme van dirigits ara a vincular el president rus, Vladimir Putin, amb l’independentisme, i buscar així més maneres d’escampar mentides.

Així ho han denunciat molts usuaris de la xarxa, entre ells el representant de Bildu al Congreso, Jon Iñarritu, el qual ha recordat que l’espanyolisme està “intentant blanquejar la seva imatge d’aliat incondicional amb el Kremlin”, mostrant una notícia del 2016 del diari El Mundo, on es veu Putin rebent l’expresident espanyol José Maria Aznar. Amb tot, Iñarritu reafirma que “l’únic amic personal de Putin a Espanya és Aznar”.

Publicitat

Per la seva banda, l’assessor en xarxes de Puigdemont ha mostrat titulars sobre aquest assumpte de l’unisme d’El Confidencial o de El Periódico, titllant-los de mitjans “al servei de les clavegueres de l’estat”, i assegurant que “aquest relat només té un significat: el retorn del president els fa por”.

 

https://twitter.com/aleixclario/status/1503285888222117891

 

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut