Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Quim Torra posa les seves xarxes socials a disposició de propostes per la consciència lingüística

El president inhabilitat anima a fer servir les etiquetes #llenguaviva i #paísviu per afavorir la situació actual de la llengua catalana

Àlex Huguet
Àlex Huguet 15/04/2021
El president Quim Torra reclama que el nou executiu treballi unit i amb lleialtat interna per avançar cap a la independència.

El president represaliat, Quim Torra, ha encetat una campanya per fomentar la presa de consciència lingüística. Per fer-ho, farà servir les seves xarxes socials com a altaveu per rebre propostes, històries o missatges motivadors de persones de tot l’àmbit lingüístic, i d’aquesta manera fer que la gent hi doni suport.

En un comunicat, Torra convida a tots els usuaris de les xarxes socials a fer córrer les etiquetes #llenguaviva i #paísviu, amb l’objectiu de “compartir aportacions que puguin afavorir la situació actual i el futur de la llengua”. L’acció també es farà coincidir amb la Diada de Sant Jordi, coneguda per ser un dia “d’acció per la llengua”.

“Des de l’oficina del president, volem dedicar el mes d’abril a reflexionar sobre la situació de la llengua catalana”, ha expressat el president en un vídeo que ha compartit a Twitter.