Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigneró pica l’ullet a ERC: “No podem aprovar pressupostos màgics, que després no es compleixen”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha assegurat que “la història demostra” que “serveix de poc negociar els pressupostos amb l’Estat perquè els incompleixen” i ha demanat garanties del seu compliment. “No podem aprovar pressupostos màgics, que després no es compleixen. Necessitem garanties que s’acaben executant”, ha dit el polític de Junts en declaracions a TV3. El conseller ha assenyalat que les liquidacions dels comptes dels darrers anys “són clarament insuficients” pel que fa a Catalunya i, en canvi, a Madrid “no només s’executen totalment sinó per sobre del 100%”.

“El que hem de negociar són les liquidacions dels pressupostos, obligar i fer complir el que l’Estat cada any promet que és una pluja de milions que no s’acaba produint”, ha sentenciat.

Publicitat

Puigneró ha fet aquestes declaracions el mateix dia que el president d’ERC, Oriol Junqueras ha enviat un missatge al Gobierno, tot assegurant que “queda molt camí per recórrer per fer possible el suport” d’ERC als pressupostos durant la seva intervenció al Consell Nacional del partit.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional pretén investigar Junts, ERC i el PSOE per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut