Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont se’n fot de les teories conspiranoiques de l’unionisme per vincular l’independentisme amb Rússia

|

- Publicitat -

Pocs dies més tard que es revelés que el magnat rus Roman Abramovich, exdirigent del Chelsea Football Club, intentés fer de mediador entre Putin i Zelenski per intentar acabar amb el conflicte, la premsa unionista ha investigat la figura d’aquest personatge a fons per tal de crear una nova teoria conspiranoica que vinculi Rússia amb el moviment independentista.

Una investigació molt enrevessada del diari El Español, extreu d’una carta que Abramovich és descendent de sefardites ibèrics, un fet que ha provocat la riallada de part de l’independentisme, fins i tot del president exiliat Carles Puigdemont.

Publicitat

L’eurodiputat s’ha pres aquesta informació suposadament rellevant amb humor, afirmant irònicament en una piulada que “això ho explica tot”. “Era la variable que faltava per acabar de demostrar la trama russa”, ha reblat evidenciant l’absurditat que suposa tot plegat. Amb tot, Puigdemont ho remata dient que “ves que no estiguin insinuant que també tinguin un component genètic que explicaria les inclinacions perverses de les persones que el tenen”.

Et pot interessar  Puigdemont diu estar esparverat per la "mala qualitat" del Govern, la "pèrdua d'autoestima" i l'estat del català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut