Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Puigdemont respon “a contracor” a Borrell i el titlla “d’irresponsable”

|

- Publicitat -

Davant la polèmica creada per l’eurodiputat, Puigdemont respon a través d’una piulada: “Crec que el senyor Borrell està enfadat amb mi”. Aquesta tarda, Borrell ha fet unes declaracions sobre el president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski i textualment: “Gràcies a déu no és el tipus de líder que s’escapa amagat en un cotxe”.

El president a l’exili, Carles Puigdemont, s’ha donat per al·ludit ha respost amb una piulada: “Com que molts interpreten que Josep Borrell m’ha al·ludit, voldria precisar uns quants punts. Ho faig a contracor, perquè en aquests moments tan tràgics per Ucraïna l’últim que cal és que la UE tingui representants tan irresponsables. Però em sento en l’obligació de fer-ho”.

Publicitat

Així doncs, ha obert un fil de Twitter on ha deixat palès: “Borrell sap que jo no he estat mai en cap maleter i que vaig anar a Brussel·les per denunciar la repressió espanyola, tal com no he parat de fer. Mai he estat amagat. Els únics dies que ho he estat van ser els del meu empresonament a Alemanya i Itàlia, per ordre d’Espanya”.

A més, afegeix “crec que el senyor Borrell està enfadat amb mi perquè li he formulat una pregunta per saber la raó per la qual hi ha un 44% d’espanyols en el seu estaf directiu, xifra molt superior al nombre de nacionals que altres comissaris tenen, començant per la presidenta Ursula von der Leyen”.

Finalment, acaba concloent, “Borrell insinua una nova política a la UE pel que fa a Catalunya. Això clarifica posicions i evita que perdem oportunitats. Estic segur que quan arribi el moment, la UE ens farà costat i no pressionarà perquè no fem com ara fa Ucraïna, que defensa el seu dret a l’autodeterminació”.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut