Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Puigdemont posa a ratlla Duran i Lleida després que l’acusi de no donar la cara a la justícia

El president legítim, Carles Puigdemont, ha contestat les calúmnies de Duran i Lleida quan, dissabte a la nit, el va acusar de fugir de la justícia i va relacionar el […]

Redacció
Redacció 18/03/2019
Carles Puigdemont, president legítim de Catalunya / ACN

El president legítim, Carles Puigdemont, ha contestat les calúmnies de Duran i Lleida quan, dissabte a la nit, el va acusar de fugir de la justícia i va relacionar el seu exili amb la presó dels seus companys. “No sé com tornarà Puigdemont a Catalunya si no és donant la cara davant la justícia com els seus companys”, va dir. Al seu torn, el president ha respost: “Concretament a la justícia belga i a la justícia alemanya, ja hi he donat la cara”.

Puigdemont ha rebatut l’exdirigent d’Unió a través d’una piulada de Twitter mentre que ha afegit que “la ‘justícia’ espanyola ha retirat el mandat d’arrest”. A més, el president conclou assegurant que aquesta justícia “no va veure rebel·lió de què se’ns acusa per enlloc” després que Duran i Lleida reafirmés que el president és “un il·luminat en el sentit més negatiu de la paraula”.