Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont fa befa davant la proposta de Sánchez de “no portar corbata per estalviar energia”

|

- Publicitat -

Aquest divendres, Pedro Sánchez, ha comparegut en roda de premsa sense corbata i ha anat un pas més enllà, ja que ha convidat el seu equip de govern i els treballadors públics que tampoc la facin servir quan no sigui necessari. Segons ha exposat, d’aquesta forma “s’aconsegueix estalviar energia”: “No porto corbata. Podem tots estalviar des del punt de vista energètic i he demanat als ministres i funcionaris públics que quan no sigui necessari, no la facin servir”, i ha continuat dient: “Hem d’estalviar un 7% i que ens hem de veure involucrats tots”.

Davant d’aquest argument, Puigdemont no ha tardat a reaccionar per criticar-hi i fer-ne befa: “Sort que no ho ha proposat cap dirigent independentista; els opinòcrates ja tindrien salivera”, ha assenyalat en una piulada.
No només això, sinó que en una altra piulada ha manifestat amb un toc d’humor: “vestit d’americana, que com tothom sap és molt refrescant”.

Publicitat

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut