Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigdemont davant les paranoies del CNI: “El nivell és aquest, i és pitjor”

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha tornat a opinar sobre les noves filtracions que situen el CNI com als responsables més grans de l’espionatge amb Pegasus de bona part de l’àmbit independentista. Després que el diari El Mundo filtrés que el Gobierno estava al corrent de l’espionatge a Pere Aragonès, i que el Supremo havia autoritzat aquest espionatge per descobrir si l’actual president era coordinador de CDR i Tsunami Democràtic, Puigdemont ha piulat amb to al·lucinant: “No sé si espien malament o el que espien no ho acaben d’entendre”.

Davant d’un nou episodi sobre el Catalangate, l’eurodiputat de Junts ha assegurat que “el nivell és aquest, i és pitjor”, i ha recordat que aquests “dossiers que elaboren” sempre acaben filtrats a la premsa unionista per treure pit del que suposadament s’investiga. “És evident que estan carregats de falsedats i manipulacions”, ha reblat.

Publicitat

Et pot interessar  L'advocat del TJUE reitera a Espanya que obligar un eurodiputat a jurar la Constitució "contravé" la legislació europea
Publicitat

Opinió

Minut a Minut