Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont acusa la justicia española de buscar la seva extradició “com sigui”

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont ha acusat aquest dijous a la justícia espanyola de buscar la seva extradició “com sigui” després que la titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Girona hagi demanat al Tribunal Suprem que l’investigui per delictes de prevaricació, frau a l’Administració i falsedat documental en la gestió de la qualitat de l’aigua de la ciutat quan era alcalde.

En dos missatges al seu perfil de Twitter, l’eurodiputat ha recordat que fa un any van sortir informacions sobre aquesta mateixa qüestió i que el seu advocat va oferir al fiscal la seva declaració voluntària.

Publicitat

“L’intent d’empastifar-me alegrament era clar i jo el volia tallar de soca-rel. Va dir que no m’estava investigant i la va descartar”, ha apuntat.

Així, desconeix els motius pels quals aquesta qüestió torna a posar-se sobre la taula, però ha afegit: “Jo tinc sospites més sòlides que les seves acusacions. Busquen l’extradició com sigui”.

Et pot interessar  L'advocat del TJUE es pronuncia dijous sobre el recurs de Puigdemont pel rebuig inicial del PE a donar-li l'escó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut