Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Protecció Civil i Creu Roja reparteixen mascaretes en 29 estacions de metro

|

- Publicitat -

El personal de les associacions de voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja distribueixen mascaretes en 29 estacions de Metro aquest dimarts i dimecres, de 6.30 hores a 12.00 hores, ha informat Transports Metropolitans de Barcelona en un comunicat. Respecte a les parades d’autobús, Protecció Civil ha informat que s’han considerat els punts nodals de transport interurbà com a punts de repartiment.

Es recomana als usuaris portar-les posades dins dels vehicles i les estacions, parades i passadissos, així com mantenir la distància de seguretat, portar també guants i rentar-se les mans. Les estacions de Metro a Barcelona són: Espanya, Catalunya, Arc de Triomf, Clot, La Sagrera, Fabra i Puig, Sants Estació, Passeig de Gràcia, Diagonal, Vall d’Hebron, Ciutadella, Guinardó/Hospital de Sant Pau, Hospital clínic i Sant Pau/Dos de Maig.

Publicitat

Al Prat de Llobregat es repartirà al Prat Estació; a Badalona, a les estacions de Llefià, Gorg i Pep Ventura; a Santa Coloma de Gramenet, a Fondo i Santa Coloma; a Cornellà de Llobregat, a Cornellà Centre; a Esplugues de Llobregat, a Can Vidalet, i a l’Hospitalet de Llobregat, a Hospital de Bellvitge, Avinguda Carrilet, Rambla Just Oliveres, Torrassa, Santa Eulàlia, Collblanc i Pubilla Cases.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut