Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Primícia] El Col•lectiu Guilleries dels Mossos exigeix conèixer la relació de l’Imam de Ripoll i el CNI

En un nou comunicat amb motiu del primer aniversari del 17A: “El proper divendres 17-A farà un any dels esfereïdors atemptats de Barcelona i Cambrils, on van perdre la vida 15 persones i 152 en van resultar ferides.

|

- Publicitat -

La veritat sobre el paper de les clavegueres de lestat en latemptat

Afirmen: “L’opinió pública ha pogut saber que el gihadista que va preparar l’atemptat fou un confident del CNI i de la Guàrdia Civil, amb el consegüent possible coneixement i/o participació de les clavegueres de l’Estat en la seva comissió, que estem convençuts que els partits espanyols impediran investigar.”

Publicitat

Reivindiquen el paper dels Mossos, del Major Trapero i del Conseller Forn

Continua el comunicat: “Els mossos vam fer una feina excepcional i vam aconseguir desarticular la cèl·lula amb gran celeritat. Al capdavant de tots, el nostre major Trapero i l’Hble. conseller Joaquim Forn. Cap dels dos podran ser als actes de l’aniversari, un per ser acusat injustament de sedició i pertinença a organització criminal i l’altre per ser un pres polític, ostatge d’un estat feixista, des de fa més de 9 mesos. “

Rebutgen la participació en els actes del rei Felipe VI i de els representants dels partits del 155

“Rebutgem la participació als actes commemoratius de qualsevol representant de l’Estat espanyol, el qual fa negoci venent armes a països que financen el terrorisme, i instem els organitzadors a no convidar-los.

Ens referim al successor del monarca imposat per un dictador que va avalar la violència policial contra el nostre poble l’1-O, i un president del Govern estatal que forma part d’un partit que integra la tríada totalitària del 155, amb el PP i C’s.”

Aquest dia els autèntics protagonistes seran els familiars de les víctimes, i els reconeixements han de ser pels professionals dels cossos de seguretat i d’emergència de Catalunya.

Volem transmetre tot el nostre condol i suport a les víctimes i familiars dels atemptats, que un any després lluiten cada dia per seguir endavant, fent una menció especial als pares i familiars del petit Xavi, que de gran volia ser Mosso.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS.

Les Guilleries, 14 d’agost de 2018

Publicitat

Opinió

Minut a Minut