Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Primeres reaccions de JxCat a les paraules de Rufián: “És impossible ser més miserable”

|

- Publicitat -

Les paraules de Gabriel Rufián han aixecat polseguera. El portaveu d’ERC al Congreso s’ha pronunciat sobre els suposats contactes de l’entorn del president Carles Puigdemont amb Rússia per dir que “són senyorets pensant que eren James Bond”.

Unes declaracions polèmiques que han provocat una allau de crítiques per part de Junts. El vicepresident, Jordi Puigneró, ha traslladat al president, Pere Aragonès, el seu “enuig” per les paraules “intolerables” del portaveu d’ERC. Fonts de la Vicepresidència han afegit que Puigneró ha preguntat a Aragonès si aquesta és la posició d’ERC.

Publicitat

Així mateix, el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha reaccionat a Twitter dient que “és impossible ser més miserable”, en referència a Rufián: “Qui parla així? Es converteix en portaveu de les clavegueres de l’Estat i la bombolla de la dreta mediàtica”. “És possible ser més ignorant? En tot cas és impossible ser més miserable”, ha reafirmat Sànchez a les xarxes.

En la mateixa línia, el diputat al Parlament Francesc de Dalmases ha valorat: “Fa dies que apel·lo a la fi d’aquesta línia de fer mal que contradiu tota lògica antirepressiva mínimament humana i respectuosa amb les nostres institucions. Insultar de franc. Prou”.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut