Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Polèmica amb la cantant Estrella Morente per cantar en defensa de la tauromàquia a Operación Triunfo

|

- Publicitat -

L’artista flamenca Estrella Morente ha estat molt comentada a les xarxes socials després que durant l’última gala d’Operación Triunfo, cantés uns versos improvisats a favor de la tauromàquia sense haver avisat al programa ni haver-ho assajat en cap moment previ a l’espectacle. La cantant, casada amb el torer Javier Conde, va entonar uns versos escrits per José Bergamín: “Ni el torero mata al toro ni el toro mata al torero. Los dos se juegan su vida a un mismo azaroso juego”.

La xarxa bull des de la nit del diumenge amb dures crítiques tant per l’artista com pel programa, que ha permès l’actuació. Però el productor d’OT, Tinet Rubira, ja ha confirmat que les paraules d’Estrella Morente “no estaven previstes ni pactades”.

Publicitat

Sembla que l’artista flamenca ha escoltat les declaracions de fa uns dies del rei Felipe VI, on també va defensar la tradició espanyola de matar toros.

Et pot interessar  El ministre de Cultura suposadament progressista premia la tauromàquia andalusa amb la Medalla d'Or de les Belles Arts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut