Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Felipe VI defensa el matractament animal

|

- Publicitat -

L’espectacle lamentable de marejar un toro, fer-lo enfadar i esgotar, torturar-lo fins a la seva mort perquè el torero, finalment, li talli una orella triomfant està prohibit a Catalunya. Cada cop són més les associacions i les consciències a diferents col·lectius de la societat que veuen una aberrant festa tot allò que envolta la tauromàquia.

A Catalunya aquest tema està regulat per llei i, fins i tot, s’ha obert la porta a també acabar amb els correbous per l’estrès que pot generar a les bèsties.

Publicitat

Però la mentalitat espanyola és ben diferent i així ho demostra el seu cap d’Estat, el rei Felipe VI. El monarca espanyol ha presidit un lliurament de premis acadèmics, Los Premios Taurinos y Universitarios, a la plaça de braus de la Maestranza de Sevilla. El Borbón, gran aficionat als toros, ha assegurat sense despentinar-se que “l’educació i la tauromàquia contribueixen a donar cohesió a la societat.”

El rei Felip VI també ha destacat “l’immens capital de talent i esforç universitari i taurí” per fer una “una nació més competitiva econòmicament i tecnològica”.

Et pot interessar  El ministre de Cultura suposadament progressista premia la tauromàquia andalusa amb la Medalla d'Or de les Belles Arts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut