Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Picabaralla entre Jaume Asens i Sala-i-Martin per la manca de proves de l’entramat de Jordi Pujol

|

- Publicitat -

El documental ‘Els secrets d’Andorra’ que va emetre TV3, va portar al diputat dels comuns al Congreso, Jaume Asens, a treure pit de la feina feta per evidenciar la trama de corrupció dels Pujol. Però el cert és que a banda d’autoelogiar-se, Asens també va dir que realment “no hi ha cap prova de l’existència de la deixa”, i ho resumeix tot en “indicis” que apunten als negocis del “clan Pujol”.

En aquest sentit, Sala-i-Martin s’ha dirigit amb respecte a Asens en una piulada on li retreu que “el documental va demostrar que sembla que no teniu cap prova de res”. “Molts indicis, molts mapes amb fletxes i molta animadversió política”, li ha etzibat l’economista, preguntant-li si “no hauríeu de ser més curosos quan feu acusacions”. Per la seva banda, Asens acusa l’economista de fer “cantarella” sobre la manca de proves de corrupció de CIU, tornant a fer un llarg fil a Twitter descarregant totes les seves suposicions sobre els casos de Pujol i diferenciant CIU de partits com ERC i la CUP.

Publicitat

Però la disputa no va acabar aquí, i Xavier Sala-i-Martin li ha deixat anar una darrera plantofada al diputat dels comuns: “Si vols parlar de realitats, parlem de les trames del PSOE infinitament més grans que les de CIU, però això no sembla que us preocupi a l’hora de governar amb ells”. De fet, els retrets no han acabat i tant l’economista com Asens han seguit donant voltes sobre aquest tema, en un intens debat a Twitter.

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut