Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Pere Aragonès anuncia oficialment que ERC s’abstindrà definitivament a la investidura de Sánchez

|

- Publicitat -

Després de la reunió interna d’Esquerra Republicana, el líder de partit i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha anunciat les seves conclusions després de les decisions de la JEC de privar Quim Torra i Oriol Junqueras dels seus drets fonamentals.

Així, Aragonès anuncia que el partit defensarà la presidència de la Generalitat de Catalunya tant al ple del Parlament previst per aquesta tarda com als discursos del Congrés dels diputats. Òbviament també lluitaran perquè Junqueras tingui el seu escó al Parlament Europeu, i critica les clavegueres de l’estat, advertint-los que “si es pensen que ERC deixaria córrer l’oportunitat de negociar amb l’Estat per avançar en el procés cap a la independència, estaven equivocats”, i insten que aquesta tarda hi hagi una resposta àmplia no només dels diputats que van votar la investidura de Torra, sinó altres grups catalanistes i democràtic que defensin les institucions, com ara el PSC i els Comuns, en contra d’aquesta “ingerència de la JEC, que ha prescindit de la decisió que va fer el TJUE“.

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona insta a modificar el Codi Penal per evitar qualificar de terrorisme protestes com Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut