Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Nou escàndol policial: arxivat l’expedient d’uns agents espanyols per una baralla en un bar del Born

|

- Publicitat -

Va passar l’octubre del 2017 en ple clímax del procés independentista, quan un grup de policies espanyols enviats pel Gobierno de Rajoy es van barallar amb un cambrer del Born per no voler servir-los més alcohol, i van provocar destrosses al local on eren. Tots els implicats van ser absolts per un jutjat de Barcelona i, a més, també es va tancar la investigació, després que el Ministeri d’Interior donés la culpa de tot als cambrers, al·legant que va ser ell el que es va abalançar sobre l’agent de policia.

Però, segons ha informat el portal de Rac 1, els cambrers diuen que va ser un dels policies el que els va amenaçar. Després de tot l’escàndol, només faltava arxivar l’expedient que havien obert als implicats, i així ha estat, confirmant que els cossos repressors de l’estat estan sobreprotegits pel Gobierno, encara que hagin canviat els seus líders.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut