Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

[Vídeo] Retrets a Pablo Iglesias per participar en la campanya deshonesta contra Xavier Trias

|

- Publicitat -

L’exlíder de Podemos, Pablo Iglesias, ha reaccionat amb contundència a la nova entrega d’àudios de l’excomissari José Manuel Villarejo, que ha destapat que el director d'”Al Rojo Vivo” de ‘La Sexta’, Antonio García Ferreras, va difondre informació falsa sobre ell.

Però l’hemeroteca no perdona i les xarxes han recuperat un fragment del míting electoral a Nou Barris (Barcelona) el maig del 2015 en què Iglesias va fer referència a l’aleshores alcalde i candidat de CiU, Xavier Trias, tot titllant de “gentussa”, “corruptes” i “lladres” tots aquells que tinguin comptes a “Andorra o Suïssa” independentment de “la bandera que portin a la mà”.

Publicitat

També l’actual alcaldessa Ada Colau va mostrar-se categòrica, tot i que mai no es van provar les acusacions. “Trias i Aguirre tenen molt en comú: estan envoltats de corrupció i tenen una manera compulsiva de retallar drets bàsics i privatitzar serveis públics”, va dir la líder dels comuns.

Tot plegat, donant per bones les informacions publicades a El Mundo el 27 d’octubre de 2014, pocs dies abans del 9-N, que es basaven en un informe fals per desprestigiar l’independentisme, en el marc de l’Operació Catalunya. “Quan les clavegueres de l’estat van fabricar notícies falses contra en Xavier Trias, el nostre Pablo Iglesias no va tenir cap problema en utilitzar-les per atacar-lo, insultar-lo i difamar-lo”, ha reblat un tuitaire.

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut