Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

JxCat defensa que les informacions sobre el CNI demostren que la investidura de Colau va ser una “operació d’Estat”

El portaveu del grup municipal denuncia la “il·legalitat permanent” amb què actuen els aparells de l’Estat

Agències 15/05/2022
Jordi Martí i Galbis (Barcelona, 1961), regidor per Junts a l'ajuntament de Barcelona

El portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha defensat aquest diumenge que les informacions sobre l’espionatge del CNI demostren que la investidura d’Ada Colau va ser una “operació d’Estat”. Martí ha subratllat que en aquell moment Junts ja ho va denunciar, i ha criticat ara un cop més la “il·legalitat permanent amb què actuen els aparells de l’Estat”. “Ho vam veure amb la infàmia preparada contra Xavier Trias i ho hem constatat també ara amb els espionatges a Elsa Artadi, Ernest Maragall i les negociacions per conformar el govern municipal”, ha afegit.

Martí ha considerat “urgent” un canvi a Barcelona. Segons ell, la capital catalana està “en situació d’emergència per la seva deixadesa, degradació i inseguretat”, i també “perquè cal deixar enrere Colau i els comuns, que avui són el principal adversari de la Barcelona capital de Catalunya que vol cuidar la seva gent i recuperar la il·lusió”.

NOTA: Cal no confondre en Jordi Martí i Galbis (Barcelona, 1961) amb Jordi Martí Grau (Barcelona, 1965), ambdós regidors a l’Ajuntament de Barcelona. El primer és a les files de Junts i el segon e les de Barcelona en Comú. El tinent d’alcalde a les files d’Ada Colau ha protagonitzar fa poques hores una altra reacció a les revelacions d’espionatge del CNI en un sentot ben diferent