Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

JxCat defensa que les informacions sobre el CNI demostren que la investidura de Colau va ser una “operació d’Estat”

|

- Publicitat -

El portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha defensat aquest diumenge que les informacions sobre l’espionatge del CNI demostren que la investidura d’Ada Colau va ser una “operació d’Estat”. Martí ha subratllat que en aquell moment Junts ja ho va denunciar, i ha criticat ara un cop més la “il·legalitat permanent amb què actuen els aparells de l’Estat”. “Ho vam veure amb la infàmia preparada contra Xavier Trias i ho hem constatat també ara amb els espionatges a Elsa Artadi, Ernest Maragall i les negociacions per conformar el govern municipal”, ha afegit.

Martí ha considerat “urgent” un canvi a Barcelona. Segons ell, la capital catalana està “en situació d’emergència per la seva deixadesa, degradació i inseguretat”, i també “perquè cal deixar enrere Colau i els comuns, que avui són el principal adversari de la Barcelona capital de Catalunya que vol cuidar la seva gent i recuperar la il·lusió”.

Publicitat

NOTA: Cal no confondre en Jordi Martí i Galbis (Barcelona, 1961) amb Jordi Martí Grau (Barcelona, 1965), ambdós regidors a l’Ajuntament de Barcelona. El primer és a les files de Junts i el segon e les de Barcelona en Comú. El tinent d’alcalde a les files d’Ada Colau ha protagonitzar fa poques hores una altra reacció a les revelacions d’espionatge del CNI en un sentot ben diferent

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut