Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] Melero es burla de les acusacions amb aquestes surrealistes preguntes al comissari dels Mossos

"S'han demanat responsabilitats als Mossos per no haver fet un vessament de sang l'1-O?"

|

- Publicitat -

El comissari dels Mossos Joan Carles Molinero ha comparegut avui al Turbinal Suprem per a testificar al judici farsa contra el procés. Després de contestar a les acusacions, ha estat el torn de les defenses.

L’advocat Xavier Melero, al final del seu interrogatori al comissari, ha girat el relat de les acusacions amb unes surrealistes i iròniques preguntes que feien befa de les argumentacions que han emprat la Fiscalia, l’Advocacia de l’Estat i Vox.

Publicitat

Primer, ha preguntat si el binomi dels Mossos era una estratègia per a acomplir el mandat polític i Molinero ha dit que no, que era per a evitar el referèndum tal com la justícia espanyola havia requerit.

Llavors, Melero ha preguntat si les unitats d’ARRO dels Mossos havien fet algun “vessament de sang” als ciutadans que anaven a votar, com sí que van fer les unitats antidisturbis de les policies espanyoles. La sorpresa de Molinero ha estat evident i ha contestat que “rotundament no”.

Ha estat aquí quan l’advocat encara ha anat més enllà amb una pregunta carregada d’intencions i àcida: “llavors han demanat responsabilitats a algú?” en referència al fet que els Mossos no fossin violents per aturar el Referèndum com sí que ho va ser la PN i GC. Aquí el moment:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut