Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

[Vídeo] Lliçó d’educació parlamentària del president Torra a Arrimadas

Contundent missatge del president Torra contra la cap de l’oposició, Inés Arrimadas després que aquesta aprofités la convocatòria del ple d’avui per pronunciar-se sobre qüestions que res tenien a veure […]

Joan Solé
Joan Solé 19/12/2018

Contundent missatge del president Torra contra la cap de l’oposició, Inés Arrimadas després que aquesta aprofités la convocatòria del ple d’avui per pronunciar-se sobre qüestions que res tenien a veure amb l’objecte de debat.

En la sessió plenària d’avui, convocada per parlar dels fets del 6 i 7 de setembre del 2017, el president ha comparegut després de la nacionalista espanyola admetent que potser era per la seva “inexperiència política” que no acabés d’entendre que Arrimadas parlés “de tot, menys del títol del ple”: “Demanaria als lletrats la seva opinió sobre el desenvolupament del ple, i com des de la presidència no es demana que el ponent s’atengui al tema. El 90% del contingut no feia referència al tema en concret”.

Torra ha denunciat que “és la segona vegada que passa”, i ataca, “vinc per discutir de tot, però acaba la seva intervenció amenaçant amb una querella contra el president, em sembla… En fi”.

El president no ha volgut entrar en la polèmica i ha tirat pel dret, “si em permeten jo sí que em centraré en l’objecte de debat, per això se’ns demana. Lamento moltíssim que la senyora Arrimadas per segona vegada aprofiti els plens per parlar dels temes que no són objecte del ple, és molt important parlar del que va passar el 6 i 7 de setembre, i, per tant, parlaré d’això”.