Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Les cares d’estupefacció de Jordi Sánchez en sentir el testimoni de la secretària judicial

A més, el jutjat d'instrucció número 16 de Barcelona ha encarregat als Mossos d'Esquadra que investiguin la difusió d'imatges de Montserrat del Toro

|

- Publicitat -

Ahir va declarar com a testimoni al judici farsa contra l’independentisme al Tribunal Superior la secretària del jutjat número 13, Montserrat del Toro. Aquesta dona ha estat notícia també perquè al seu Facebook era seguidora de pàgines ultres nacionalistes espanyoles com Unidad Nacional Española, partidària d’usar les armes contra Catalunya.

La seva declaració, tremendista i basada en sensacions i sentiments personals que evidencien la seva ideologia anti-independentista (que el magistrat i president de la sala, Manuel Marchena, no va deixar preguntar a l’advocat de la defensa Andreu Van den Eynde) va sobrepassar Jordi Sánchez.

Publicitat

Durant les preguntes de l’advocat de la defensa Jordi Pina, les respostes de del Toro van provocar que Jordi Sánchez anés mutant la cara fins a acabar rient. Al final de text teniu el vídeo.

Seguir sembrant por

El jutjat d’instrucció número 16 de Barcelona ha encarregat als Mossos d’Esquadra que investiguin la difusió d’imatges de la secretària del jutjat número 13, Montserrat del Toro, com a part de les diligències prèvies que ha obert arran de la denúncia de l’afectada. Els fets encara no tenen qualificació. Del Toro ha presentat avui una denúncia pels missatges amenaçadors amb la seva foto que s’han difós a través de les xarxes socials. La fiscalia havia obert diligències d’investigació sobre aquests fets, tot i que després de la denúncia ha decidit arxivar-les i s’ha posat a disposició del jutge. Del Toro va declarar sense que es retransmetés cap imatge televisiva del seu testimoni al Tribunal Suprem.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut