Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un gurú d’ERC obre la porta a acabar ja la legislatura

|

- Publicitat -

Eduard Voltas, un dels intel·lectuals, opinadors i tertulians de l’òrbita d’ERC ha volgut iniciar el discurs que la legislatura està acabada i, per tant, s’haurien de convocar eleccions ja.

Per a inicar aquesta cantarella i llençat la idea a l’opinió pública com qui llança pinso als coloms de plaça Catalunya, Voltas ha fet ús de la notícia ocorreguda avui al Parlament: l’oposició en bloc ha tombat el decret del Govern per a regular el preu del lloguer, fins i tot la CUP hi ha votat en contra.

Publicitat

El gurú d’ERC creu que “ara mateix cap força de l’oposició al parlament té cap incentiu per votar-li res al Govern. O el Govern sap generar els incentius, o la legislatura està acabada” encenent així la metxa del “pressing Torra” ja que el president de la Generalitat és qui té la potestat de convocar eleccions. En canvi, diferents fonts de Govern de JxCat han dit per activa i per pasiva que s’ha d’intentar esgotar la legislatura i que unes noves eleccions no convenen.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut