Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Twitter ironitza amb el vídeo promocional del postgrau dirigit per Albert Rivera

|

- Publicitat -

Albert Rivera ha anunciat a través d’una piulada el seu entusiasme per dirigir una titulació única, el primer postgrau de l’Institut de Lideratge del Cardenal Cisneros.  En el vídeo promocional, que ha publicat a la xarxa social, n’ha explicat les principals característiques amb l’habitual to motivacional de Rivera.

Els comentaris sarcàstics sobre que s’hagi encarregat de capitanejar el postgrau, tenint en compte el desenllaç de la carrera política del fundador de Ciudadanos, no han tardat a arribar. Entre els quals s’ha comentat la pèrdua de vots, que van precipitar la dimissió de Rivera en conjunció amb el marcat caràcter comercial de la peça audiovisual.

Publicitat

Des de la República li desitgem sort, atès que és innegable que el líder de Cs té una reconeguda experiència en la gestió de crisis polítiques i aquests mesos, en què no ha participat activament en la primera fila política, de ben segur que li han permès fer l’autocrítica necessària per aplicar els seus coneixements en l’àmbit de l’Educació Superior.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut